Spotkanie z Mikołajem 2019

5 grudnia 2019r. tradycyjnie Mikołaj przybył do naszych podopiecznych dzieci objętych opieką Fundacji "Nadzieja"

Po serdecznym powitaniu przez Prezesa Fundacji Marka Rukata, podzieleniu się opłatkiem i złożeniu świątecznych życzeń, rodzice z dziećmi i zaproszeni goście zasiedli do świątecznego stołu. Wśród zaproszonych był Ks. Jerzy, burmistrz Jerzy Szałach, przewodniczący Rady Miejskiej Tomasz Łoś, przewodniczący Rady Fundacji Zygmunt Tomczonek. Także Jola Góral (rehabilitantka Fundacji) i Danuta Sobiepan córka założycielki Fundacji Stefanii.
Stół, jak zawsze ładnie udekorowany i zastawiony smacznymi pierogami, barszczem, rybą pieczoną i wieloma innymi potrawami zachęcającymi do miłego spędzania tego wieczoru.
Oczywiście największą niespodzianką, oczekiwaną, która sprawia dzieciom ogromną radość, była wizyta Mikołaja z prezentami. Mikołajowi i organizatorom spotkania było bardzo miło oglądać uśmiechnięte dziecięce buzie.
DZIĘKUJEMY !