Fundacja "Nadzieja" II
im. Stefanii Zaorskiej
w Nowym Stawie

POMÓŻMY POWODZIANOM!!!

My mamy już za sobą niespokojne godziny oczekiwania na to, co może się stać, a nasi rodacy borykają się ze skutkami powodzi. Współczujemy im bardzo, ale nie zamierzamy na tym poprzestać. Nasi fundacyjni przyjaciele, Basia i Jurek Grzelcowie oraz Basia i Rafał Zakrzewscy rzucili hasło "Pomóżmy! Zorganizujmy choćby kawałek wakacji dla młodych powodzian!", a my przyłączamy się do akcji. A ponieważ wiemy, że zawsze możemy liczyć na dobre serce wszystkich, którzy od lat są z "Nadzieją" na dobre i na złe, prosimy PAŃSTWA o wsparcie finansowe turnusu wakacyjnego dla młodych powodzian z gminy GĄBIN, a konkretnie dla gimnazjalistów z Dobrzykowa (pow. płocki), który odbędzie się w dniach 18 - 31.07.2010.
Organizatorem jest Biuro Podróży "Czerwiński Travel" z Gdańska. Koszt przypadający na jednego uczestnika obozu to 1377,- zł, ale dla nas obniżono go o 150,- zł. Tak więc, tylko 1227,- zł trzeba, aby wywołać uśmiech na twarzach młodych ludzi, którzy przeżyli niedawno tragiczne chwile. Tylko tyle trzeba, aby choć na chwilę zapomnieli o stratach, jakie dotknęły ich rodziny, nie tylko materialnych.
Tak więc, zapraszamy wszystkich, którzy chcą podziękować Opatrzności za to, że nas ominął ich los - dajmy dzieciom chwilę szczęścia!
Wpłaty można dokonywać na konto Fundacji "Nadzieja" Nr: 88 8304 0005 0000 3867 2000 0010 z dopiskiem "Dzieci Płocka."
Na bieżąco będziemy informować Państwa o wpływach, mając nadzieję, że dzięki tej pomocy wielu dzieciom damy szansę na uśmiech.
Informacje na temat obozu można znaleźć na stronie internetowej firmy "Czerwiński Travel" [Kliknij tutaj :)]

2007 2008 2009 2010 2011 2012